بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی سیب شکری

  • بازدید: 365
پیراشکی سیب شکری

پیراشکی سیب شکری

پیراشکی سیب شکری

  1. مواد لازم:

    سیب ....................................... 4 عدد
    آرد ......................................... 4 لیوان
    روغن ...................................... 2 قاشق غذاخوری
    آب گرم .................................... 1 و 1/2 لیوان
    شکر ....................................... 1/4 لیوان
    شکر ....................................... 1 قاشق غذاخوری
    مخمر فوری ............................... 1 قاشق غذاخوری
    نمک ....................................... 1 قاشق چای خوری
    پودر قند .................................... مقداری


    طرز تهیه:


    مخمر خشک و آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس روغن ، آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و با دست مخلوط نمایید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
    خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه در جای گرمی استراحت دهید سپس خمیر را کمی ورز دهید و 1 ساعت دیگر بگذارید استراحت کنید. 
    سیب ها را پوست بکنید و درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به تکه های یکسان تقسیم کنید ، خمیرها را به نوبت کف دست تان گرد پهن کنید و مقداری سیب خرد شده داخل هر خمیر قرار دهید و روی آن کمی شکر بپاشید ، خمیر را از وسط تا کنید و لبه های خمیر با فشار دست به هم بچسبانید.
    داخل قابلمه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد خمیرها را داخل روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ کنید ، پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، پیراشکی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.

    نکته ها :
    میتوانید از میوه های دیگری مانند گلابی ، هلو ، زردآلو و … نیز استفاده کنید ، میتوانید این پیراشکی را همراه با بستنی سرو کنید.
     

    نوش جان