بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کرم سوهان

  • بازدید: 195
کرم سوهان

کرم سوهان

کرم سوهان

  1. مواد لازم:

    ▫️شیر................................. 500 میلی‌لیتر
    ▫️پنیرلبنه ............................. 150 گرم
    ▫️سوهان.............................. 400 گرم
    ▫️پودرشکر........................... 75 گرم
    ▫️آرد ................................. 50 گرم
    ▫️پودر ژلاتین ........................ دو قاشق غذاخوری
    ▫️زرده تخم‌مرغ ....................... 4 عدد
     


    طرز تهیه:


    ابتدا شیر را داخل ظرفی که بهتر است مسی یا لعابی باشد می‌ریزیم، سوهان را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سوهان داخل شیر حل شود. در این فاصله آرد، زرده تخم‌مرغ و پودرشکر را با هم مخلوط کرده با همزن دستی به هم می‌زنیم و چند قاشق شیر به آن اضافه می‌کنیم تا حالت خمیری شکل پیدا نکند، وقتی شیر و سوهان به جوش آمدند مایه حاصل را به شیر درحال جوشیدن اضافه می‌کنیم و خیلی سریع با همزن دستی به هم می‌زنیم تا کرم کمی غلظت پیدا کند. سپس از روی حرارت برداشته پنیر لبنه را به آن اضافه می‌کنیم و خیلی سریع به هم می‌زنیم تا پنیر داخل مواد حل شده و یکدست شود یک ساعت مایه را کنار می‌گذاریم تا از حرارت بیفتد ژلاتین را ذوب می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم.داخل ظرف ریخته و در یخچال قرار می دهیم ،بعد از خنک شدن آن را سرو می کنیم.نوش جان


    نکته1:این دستور از استاد مانی یزدان پرست می باشد.
    نکته2:به نظر ما، یه کم طعمش شیرین بود ،دفعه بعد پودر شکر رو حذف می کنم.
    نکته3:با نصف دستور 4 تا از این دسر در سایزی که می بینید اماده شد
     

    نوش جان