مواد لازم:
▫️آرد ................................................. 2 و ¾ پیمانه
▫️جوش شیرین ....................................... 1 قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر ....................................... ½ قاشق چایخوری
▫️نمک ............................................... ½ قاشق چایخوری
▫️کره ................................................ 1 پیمانه
▫️شکر شیرینی پزی ................................. 1 پیمانه
▫️تخممرغ ............................................ 1 عدد بزرگ
▫️وانیل .............................................. 1 قاشق چایخوری
▫️دانه های رنگی خوراکی .......................... برای تزئین روی کوکی ها
▫️چوب بستنی ....................................... 24 عدد
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در یک ظرف بزرگ و مناسب، آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط میکنیم و سپس این مواد را الک میکنیم.
در یک ظرف بزرگ و مناسب دیگر، شکر و کره را میریزیم و با هم زن برقی میزنیم تا سفید و کشدار و یکدست شود. سپس تخممرغ و وانیل را اضافه میکنیم و باز هم با همزن برقی میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند. درجه همزن را روی کند میگذاریم و مخلوط آرد را کمکم به مواد اضافه میکنیم. زیاد هم نمیزنیم، فقط در حدی میزنیم که مواد مخلوط شوند.
از خمیر بهدست آمده به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و آنِرا در دانههای رنگی خوراکی میغلتانیم، سپس با ته یک لیوان آنرا پرس میکنیم و یک چوب بستنی در آن فرو میکنیم. وقتی تمام مواد را به این صورت آماده کردیم، آنها را در سینی فر میچینیم و به مدت 10 دقیقه در فر داغ میگذاریم. سپس میگذاریم تا خنک شود و میل میکنیم.
نوش جان