مواد لازم:
▫️طالبي متوسط ..................... 1 عدد
▫️پودر ژلاتين ....................... 2 قاشق سوپ خوری + 1 قاشق چای خوری
▫️خامه صبحانه ..................... 1/2 پيمانه
▫️شكر .............................. 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. طالبي را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخمها جدا كنيد. ميوه را پوره كنيد، براي اين كار، هم از مخلوطكن يا غذاساز ميتوان استفاده كرد و هم ميتوان طالبي را با رنده ريز رنده كرد.
2. پوره طالبي را در قابلمهاي ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد. كمي كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد.
3. دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبي حل شود. مخلوط را از روي حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد. حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
4. قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد. بعد از چند دقيقه وقتي تيغههاي يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.
5. دسر را در يخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد
شیرین کام باشید