بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه فروماژ پرتقال

  • بازدید: 521
فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال

  1. مواد لازم:

    آب پرتقال .........................  یک ونیم پیمانه
    زرده تخم مرغ ..................... ۲ عدد
    شکر................................ نصف پیمانه
    پودر ژلاتین ....................... یک ونیم قاشق غذا خوری
    خامه .............................. نصف پیمانه
    آب ................................ نصف پیمانه
    رنده پوست پرتقال ................ نصف قاشق چایخوری
     


    طرز تهیه:


    فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ،فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)


    زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
    سپس ژلاتین را در آب سرد نرم ریخته و بصورت بن ماری حل کنید کنار بگذارید.
    حالا نوبت اینکه که آب پرتقال اضافه کنید.
    سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
    در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
    مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید  برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.
    میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده یا در دو مرحله آماده کنید و به قسمتیش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید تا دسر دو رنگ داشته باشید ________________________________