بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاستیل خانگی

  • بازدید: 438
پاستیل خانگی

پاستیل خانگی

پاستیل خانگی

  1. مواد لازم:

    اسانس یا رنگ خوراکی .................... به میزان لازم.
    پودر ژلاتین ................................. 4 قاشق غذاخوری.
    آبمیوه یا نوشابه ............................. یک فنجان.
    شکر ........................................ 2 فنجان.
    آب .......................................... یک فنجان.


    طرز تهیه:


    1- پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. 
    2- ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
    3- برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.