بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت شکری

  • بازدید: 170
بیسکوییت شکری

بیسکوییت شکری

بیسکوییت شکری

  1. مواد لازم:

    کره .............................. 250 گرم
    پودر قند ......................... 1 پیمانه
    وانیل ............................ یک چهارم ق چ
    تخم مرغ ......................... 2 عدد
    آرد .............................. 500 گرم
    بیکینگ پودر.................... 1 ق چ
    شکر............................. به مقدار لازم
    پودر پسته ...................... به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    کره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود.
    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
    آرد و بیکینگ پودر را نیز کم کم بیفزایید تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید.
    خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن کنید و سپس برش های 6×3 سانتیمتری بدهید.
    روی خمیر بیسکوییت ها شکر و پودر پسته بپاشید و در سینی بچینید.
    سینی را در فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت(180 درجه سانتی گراد) گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند.