بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربا گل محمدی

  • بازدید: 210
مربا گل محمدی

مربا گل محمدی

مربا گل محمدی

  1. مواد لازم:

    گلبرگ درشت گل محمدی.................. 1 کیلو .

    آبلیمو تازه.................................. 4 قاشق

    شکر سفید.................................. 3 کیلو

    آب......................................... 8 پیمانه


    طرز تهیه:

    یک طبقه از گل محمدی و یک طبقه از شکر را در ظرفی بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید. با پارچه تمیز درب ظرف را ببندید و آن را یک شب در جای نسبتا خنک قرار دهید.
    مقداری شکر را جداگانه بجوشانید و بعد روی گلبرگها بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف را مجددا با پارچه ببندید و 48 ساعت استراحت دهید.
    مقداری شکر در آن بریزید و مواد را در قابلمه ای بجوشانید تا خوب غلیظ شود. در هنگام جوشیدن کف ایجاد می شود که باید آن را بگیرید و دور بریزید. سپس آب لیمو را اضافه کرده و مربا را بهم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.
    هنگامیکه مربا خنک شد، آن را به یک بطری شیشه ای انتقال داده و مانند سایر مرباها نگهداری کنید.