بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه رولت فرانسوی

  • بازدید: 406
رولت فرانسوی

رولت فرانسوی

رولت فرانسوی

  1. مواد لازم:

    نان تست یا نان ساندویچ.................. به تعداد لازم
    تخم مرغ.................................. 2 عدد
    شیر....................................... 3 قاشق غذاخوری
    شکر...................................... 1/3 پیمانه
    کره....................................... 200 گرم
    آرد سوخاری............................. 1 قاشق غذا خوری
     


    مواد داخل رولت ها:


    پنیر خامه ای
    مربای آلبالو
    سیب خرد شده
    کره بادام زمینی
    موز حلقه شده
     


    طرز تهیه:

    ابتدا نان های تست را با برش دادن وبا جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.
    پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید.
    تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم.
    رولت ها ی پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید.
    بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید.