مواد لازم:
نان تست یا نان ساندویچ.................. به تعداد لازم
تخم مرغ.................................. 2 عدد
شیر....................................... 3 قاشق غذاخوری
شکر...................................... 1/3 پیمانه
کره....................................... 200 گرم
آرد سوخاری............................. 1 قاشق غذا خوری
مواد داخل رولت ها:
پنیر خامه ای
مربای آلبالو
سیب خرد شده
کره بادام زمینی
موز حلقه شده
طرز تهیه:
ابتدا نان های تست را با برش دادن وبا جدا کردن گوشه ها آنها را به شکل مربع درآورید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید.
پنیر و بقیه مواد لازم برای داخل رولت ها را در یک گوشه از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید.
تخم مرغ ها را خوب زده و شیر را به ان اضافه می کنیم.
رولت ها ی پر شده را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهی تابه سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. در صورت دلخواه می توانید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری اضافه کنید.