بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای گلابی

  • بازدید: 512
پای گلابی

پای گلابی

پای گلابی

  1. مواد لازم:

    ▫️شیر.......................... 1/2 پیمانه
    ▫️تخم مرغ..................... 2  عدد
    ▫️آرد سفید.....................  1 و 1/2 پیمانه
    ▫️پودر قند..................... 3/4 پیمانه
    ▫️نمک........................ 1/2 قاشق چایخوری
    ▫️اسانس وانیل................ 1 قاشق چایخوری
    ▫️گلابی....................... 4 عدد
    ▫️بیکینگ پودر............... 1 قاشق چایخوری
    ▫️شکر قهوه ای.............. 1 پیمانه
    ▫️کره........................ 100 گرم
    ▫️کره........................ 200 گرم
    ▫️کرم تارتار................. 1 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    ⭕️1-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و 3 مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.

    ⭕️2-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.

    🔴برای تهیه کارامل🔻

    ⭕️1-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و 100 گرم از کره را درون تابه می گذاریم تا کره ذوب شود.

    ⭕️2-سپس 1/2 پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود.

    ⭕️3-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.

    ⭕️4-و سپس گلابی ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم

    ⭕️5-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.

    ⭕️6-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.

    ⭕️7-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.

    ⭕️8-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.