بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک بانت شکلاتی با رویه گاناش

  • بازدید: 615
کیک بانت شکلاتی با رویه گاناش

کیک بانت شکلاتی با رویه گاناش

کیک بانت شکلاتی با رویه گاناش

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ ......................... 4 عدد
    ▫️شکر ............................. 1 و 1/2 پ
    ▫️کره .............................. 250 گرم
    ▫️پودر کاکائو شیرین نشده ......... 1/2 پ
    ▫️آرد .............................. 2 و 1/2 پ
    ▫️بیکینگ پودر .................... دو ق چ
    ▫️وانیل ........................... نصف ق چ
    ▫️خامه ............................ 1/2 پ
    ▫️شیر ............................. 1/2 پ
    ▫️نمک ............................ 3/4 ق چ
    ▫️جوش شیرین.................... نوک ق چ
    ▫️گردو (ریز خرد شده )........... 1/2 پ


    گاناش روی کیک:


    ▪️شکلات تخته ای ( خرد شده ) .......... 90 گرم
    ▪️خامه .................................... 1/2 پ
    ▪️کره ( برای براق شدن گاناش ) ......... 2 ق غ


    طرز تهیه:

    قالب بانت یا میان تهی را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید.فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.در یک کاسه شیر و خامه را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود .در یک ظرف دیگر پودر کاکائو، بیکینگ پودر ،آرد و نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید .

    در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن زده سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود . سرعت همزن را کم کرده ابتدا مخلوط آرد ، بعد مخلوط شیر و در آخر گردو را اضافه کرده و با لیسک مواد را بخوبی مخلوط کنید . مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 50 دقیقه بگذارید.بعد از اینکه کیک آماده شد و از فر درآوردید ، اجازه دهید 10 دقیقه در قالب سرد شود و بعد از قالب خارج کنید..


    طرز تهیه گاناش :


    خامه را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. شکلات تخته ای خرد شده را به خامه اضافه کرده ، هم بزنید تا زمانی که شکلات با خامه ترکیب شده و صاف و یکدست شود .