مواد لازم:
▫️تخم مرغ ......................... 4 عدد
▫️شکر ............................. 1 و 1/2 پ
▫️کره .............................. 250 گرم
▫️پودر کاکائو شیرین نشده ......... 1/2 پ
▫️آرد .............................. 2 و 1/2 پ
▫️بیکینگ پودر .................... دو ق چ
▫️وانیل ........................... نصف ق چ
▫️خامه ............................ 1/2 پ
▫️شیر ............................. 1/2 پ
▫️نمک ............................ 3/4 ق چ
▫️جوش شیرین.................... نوک ق چ
▫️گردو (ریز خرد شده )........... 1/2 پ
گاناش روی کیک:
▪️شکلات تخته ای ( خرد شده ) .......... 90 گرم
▪️خامه .................................... 1/2 پ
▪️کره ( برای براق شدن گاناش ) ......... 2 ق غ
طرز تهیه:
قالب بانت یا میان تهی را چرب و آرد پاشی کنید و کنار بگذارید.فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.در یک کاسه شیر و خامه را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود .در یک ظرف دیگر پودر کاکائو، بیکینگ پودر ،آرد و نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید .
در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن زده سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود . سرعت همزن را کم کرده ابتدا مخلوط آرد ، بعد مخلوط شیر و در آخر گردو را اضافه کرده و با لیسک مواد را بخوبی مخلوط کنید . مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 50 دقیقه بگذارید.بعد از اینکه کیک آماده شد و از فر درآوردید ، اجازه دهید 10 دقیقه در قالب سرد شود و بعد از قالب خارج کنید..
طرز تهیه گاناش :
خامه را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. شکلات تخته ای خرد شده را به خامه اضافه کرده ، هم بزنید تا زمانی که شکلات با خامه ترکیب شده و صاف و یکدست شود .