مواد لازم:
▫️تخم مرغ ............................... 2 عدد
▫️زرده تخم مرغ ......................... 1 عدد
▫️شیر .................................... 1 فنجان
▫️آب ..................................... 1/2 فنجان
▫️نمک ................................... به مقدار لازم
▫️کره آب شده ............................45 گرم
▫️شکر.................................... 1 قاشق چای خوری
▫️وانیل .................................. به مقدار لازم
▫️آرد .................................... 1 فنجان
▫️کره برای سرخ کردن ................. به مقدار لازم
▪️شکلات نوتلا ............................ به مقدار لازم جهت تهیه رویه
طرز تهیه:
⭕️2 عدد تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شیر، آب، نمک، شکر، وانیل و کره ی آب شده را در یک مخلوط کن مخلوط کنید تا کف کند سپس آرد را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. خمیر را یک ساعت کنار بگذارید.
⭕️یک تابه ی کوچک نچسب را روی شعله داغ کنید. آنقدر کره اضافه کنید که کف ظرف را بپوشاند. 30 گرم از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به طور یکدست پخش شود. 1 دقیقه آنقدر بپزید که روی خمیر دیگر براق نباشد سپس برگردانید. کف کرپ باید طلایی شده باشد.
⭕️طرف دیگر کرپ را 15 ثانیه دیگر سرخ کنید سپس درون بشقاب قرار دهید. کرپ ها را در فر با دمای 250 درجه فارنهایت گرم نگه دارید یا بلافاصله روی آنها شکلات نوتلا بمالید و لوله کنید و شکر پودری بپاشید و سرو نمایید