بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ انار

  • بازدید: 442
پودینگ انار

پودینگ انار

پودینگ انار

  1. مواد لازم:

    ▫️نشاسته ذرت  ....................... ۴ قاشق غذا خوری
    ▫️وانیل‏ ................................ ۱/۴ قاشق مربا خوری
    ▫️خامه‏ (فرم گرفته شده)................ ۱۵۰ گرم
    ▫️آب انار............................... ۲ پیمانه
    ▫️پودر قند.............................. ۳/۴ پیمانه
    ▫️شیر.................................. ۲ قاشق غذا خوری
    ▫️ژلاتین................................ ۲ ورق
    ▫️پنیر خامه ای......................... ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- ابتدا آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

    ⭕️۲- پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

    ⭕️۳- مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود

    ⭕️۴- سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

    🔴سایر نکات🔻🚨

    ♦️برای تزیین میتوانید از یك لایه پودینگ انار و یك لایه پودینگ سفید به صورت لا به لا استفاده كنید 

    ♦️سعی كنید انار انتخابی شیرین باشد و در صورتی كه ترش بود مقدار بیشتری پودر قند اضافه كنید