بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک انار

  • بازدید: 430
کاپ کیک انار

کاپ کیک انار

کاپ کیک انار

  1. مواد لازم برای 12 نفر:

    ▪️اسانس وانیل  .....................  به مقدار لازم
    ▪️بیکینگ پودر  ..................... ۲ قاشق چای خوری
    ▪️کره  ............................... ۲ قاشق غذا خوری
    ▪️تخم مرغ  .......................... ۴ عدد
    ▪️روغن مایع ........................ ۳/۴ لیوان
    ▪️شیر ................................ ۱ لیوان
    ▪️دانه انار ..........................  ۱ لیوان
    ▪️شکر  ............................. ۱,۳/۴ لیوان
    ▪️آرد ................................  2.5 لیوان


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند

    ⭕️۲- تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).

    ⭕️۳- پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود.

    ⭕️۴- داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.

    ⭕️۵- پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته(خامه را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کنید و بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس با مقداری آب انار مخلوط کنید و روی کیک ها بزنید وبا دانه های انار تزیین و سرو کنید