مواد لازم:
▪️پودر بیسکویت کرمدار وانیلی ................ ۴۰۰ گرم
▪️کره ذوب شده.................................. ۵۰ گرم
▪️موز له شده .................................... یک عدد
مواد مورد نیاز روی پای:
▫️موز ............................ ۳ عدد
▫️سس کارامل .................... یک لیوان
▫️خامه فرم گرفته ................. ۴۰۰ گرم
▫️سس کارامل اضافی............. مقداری برای تزئین
مواد لازم برای تهیه سس کارامل:
▪️شکر ......................... ۴۰۰ گرم
▪️آب سرد ...................... ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم لیوان)
▪️خامه صبحانه ................. ۲۰۰ گرم
▪️آبجوش ...................... ۱۲۵ میلیلیتر (نصف لیوان)
طرز تهیه:
⭕️ابتدا کارامل را آماده می کنیم .شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. آب سرد را با شکر مخلوط نمایید. بدون هم زدن و در زمانی که قهوه ای رنگ در آمد آب جوش را اضافه کنید.
⭕️پس از کمی هم زدن خامه را اضافه نمایید.اجازه دهید تا کمی بجوشد.سپس سس را کنار بگذارید تا خنک شود.
⭕️در ظرفی پودر بیسکوییت را با کره ذوب شده مخلوط نمایید. سپس موز له شده را اضافه نمایید و با کمک انگشتان خود مخلوط نمایید تا خمیر آماده شود.
⭕️ظرف پای را برداشته و مواد را کف آن فشرده قرار می دهیم .سپس یک لایه خامه روی آن قرار داده و موز ها را حلقه حلقه روی آن می گذاریم .
⭕️سپس دوباره خامه روی موز ها قرار می دهیم .دور تارت را با فیف و ماسوره با خمیر شکل می دهیم و وسط ان را با سس کارامل پر می کنیم .برای تزیین تارت روش های گوناگون وجود دارد. سپس به مدت زمان سه ساعت قالب را در یخچال نگهداری می نماییم.