بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت ویژه

  • بازدید: 157
تارت ویژه

تارت ویژه

تارت ویژه

  1. مواد لازم:

    ▪️پودر بیسکویت کرم‌دار وانیلی ................ ۴۰۰ گرم 
    ▪️کره ذوب شده.................................. ۵۰ گرم 
    ▪️موز له شده .................................... یک عدد 


    مواد مورد نیاز روی پای:

    ▫️موز ............................ ۳ عدد 
    ▫️سس کارامل .................... یک لیوان 
    ▫️خامه فرم گرفته ................. ۴۰۰ گرم 
    ▫️سس‌ کارامل اضافی............. مقداری برای تزئین 


    مواد لازم برای تهیه سس کارامل:

    ▪️شکر ......................... ۴۰۰ گرم 
    ▪️آب سرد ...................... ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم لیوان) 
    ▪️خامه صبحانه ................. ۲۰۰ گرم 
    ▪️آب‌جوش ...................... ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان) 


    طرز تهیه:

    ⭕️ابتدا کارامل را آماده می کنیم .شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید. آب سرد را با شکر مخلوط نمایید. بدون هم زدن و در زمانی که قهوه ای رنگ در آمد آب جوش را اضافه کنید.

    ⭕️پس از کمی هم زدن خامه را اضافه نمایید.اجازه دهید تا کمی بجوشد.سپس سس را کنار بگذارید تا خنک شود. 

    ⭕️در ظرفی پودر بیسکوییت را با کره ذوب شده مخلوط نمایید. سپس موز له شده را اضافه نمایید و با کمک انگشتان خود مخلوط نمایید تا خمیر آماده شود.

    ⭕️ظرف پای را برداشته و مواد را کف آن فشرده قرار می دهیم .سپس یک لایه خامه روی آن قرار داده و موز ها را حلقه حلقه روی آن می گذاریم .

    ⭕️سپس دوباره خامه روی موز ها قرار می دهیم .دور تارت را با فیف و ماسوره با خمیر شکل می دهیم و وسط ان را با سس کارامل پر می کنیم .برای تزیین تارت روش های گوناگون وجود دارد. سپس به مدت زمان سه ساعت قالب را در یخچال نگهداری می نماییم.