بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک لاوانتین

  • بازدید: 279
کیک لاوانتین

کیک لاوانتین

کیک لاوانتین

  1. مواد لازم:

    ▫️کیک اسفنجی در قالب 20 سانیتمتری.............. 1 عدد 
    ▫️ژله بی رنگ....................................... 1 لیوان 
    ▫️میوه دلخواه به جز کیوی........................... به میزان لازم 


    مواد لازم برای کرم:

    ▪️شیر....................... 500 میلی لیتر(2 لیوان ) 
    ▪️شکر...................... 100 گرم ( نصف لیوان ) 
    ▪️آرد........................ 2 قاشق غذاخوری 
    ▪️پودر نشاسته............... 2 قاشق غذاخوری 
    ▪️کره........................ 50 گرم
    ▪️وانيل ..................... ١/٤  ق چ 
    ▪️پودر ژلاتین............... 2 قاشق چایخوری 
    ▪️خامه فرم گرفته........... 1پیمانه


    طرز تهیه:

    ⭕️شیر ، شکر ، آرد ، پودر نشاسته و کره را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مواد غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود ، سپس پودر ژلاتین که با آب مخلوط و روی بخار آب کاملاً حل و براق شده را به آن اضافه کنید . 

    ⭕️سپس خامه فرم گرفته و وانيل را به کرم اضافه کنید . کف یک قالب گرد را ژله بی رنگ بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد . سپس میوه دلخواهتان را روی آن بچینید دوباره روی آن ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید . بعد از اینکه ژله مرحله دوم هم خودش را گرفت ، نیمی از کرم آماده شده را بریزی و کیک را روی ان بگذارید . 

    ⭕️بقیه کرم را هم روی کیک بریزید و همه مواد را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کرم روی کیک کاملاً ببندد. سپس دسر آماده است و می توانید آن را در ظرف دلخواه برگردانید . 


    طرز تهیه ژله بی رنگ:

    ⭕️یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را به همراه 75 گرم شکر و 250 میلی لیتر آب مخلوط کرده بجوشانید تاشفاف شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.(من از ژله آلورا استفاده كردم) .