بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مسقطی خامه ای

  • بازدید: 382
مسقطی خامه ای

مسقطی خامه ای

مسقطی خامه ای

  1. مواد لازم:

    ▪️خامه....................... 100 گرم
    ▪️عرق هل.................. 2 قاشق سوپخوری
    ▪️آب......................... 1 لیتر
    ▪️نشاسته..................... 200 گرم
    ▪️شکر....................... 200 گرم
    ▪️گلاب...................... نصف پیمانه
    ▪️پودر پسته.................. 4 قاشق غداخوری 


    طرز تهیه:

    نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.