بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای نارگیل فرانسوی

  • بازدید: 370
پای نارگیل فرانسوی

پای نارگیل فرانسوی

پای نارگیل فرانسوی

  1. مواد لازم:

    ▫️ خمیر پای .........................  به میزان لازم  
    ▫️عصاره وانیل ...................... یک قاشق چایخوری  
    ▫️سرکه سفید ......................... یک قاشق چایخوری  

    ▫️شکر ................................ یک پنجم فنجان  
    ▫️نارگیل رنده شده .................... یک فنجان  
    ▫️کره ذوب شده ....................... صد و سی  گرم  
    ▫️ تخم مرغ ............................ سه عدد  


    طرز تهیه:

    ⭕️ شکر رو داخل ظرف بریزید و کره آب شده،تخم مرغ زده شده،وانیل،سرکه و نمک رو اضافه کنید  
     
    ⭕️خمیر پای رو داخل قالب پهن کنید  
    و مواد رو داخلش بریزید  
     
    ⭕️و به مدت 1ساعت با دمای 170درجه سانتی گراد بپزید  
    دستور تهیه خمیر پای در همین کانال  موجود است