⭕️برای این دسر نیم لیتر (معادل 2 پیمانه و 5 قاشق سوپخوری) پوره میوه هندوانه (بدون هسته) و 40 گرم نشاسته (معادل یکچهارم پیمانه) لازم دارید. نشاسته را در مقدار کمی پوره هندوانه بریزید و خوب و ملایم هم بزنید تا نشاستهها حل شوند و گلوله نمانند.
⭕️حالا این مخلوط را با بقیه پوره، سهچهارم پیمانه شکر و کمی وانیل و یک تکه چوب دارچین در شیرجوشی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید. وقتیکه مخلوط جوش آمد، حرارت را کم کنید.
⭕️آنقدر مواد را روی حرارت هم بزنید تا کمکم غلیظ شود. حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشد. دسر را از روی حرارت بردارید. چوب دارچین را از داخل آن بیرون بیاورید و دسر را در قالب دلخواه بریزید.
⭕️وقتی حرارتش را از دست داد، قالب را یک شب تا صبح در فریزر بگذارید. بعد از برگرداندن در ظرف موردنظر میتوانید روی آن را با پودر پسته و شکلات چیپسی تزئین کنید