بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک هندوانه ای

  • بازدید: 110
کیک هندوانه ای

کیک هندوانه ای

کیک هندوانه ای

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ   ۲ عدد
    شکر  ۵۰ گرم
    آرد سفید  ۱/۴ پیمانه
    نشاسته ذرت  2.5 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر  ۱ قاشق چایخوری
    وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
    آب ولرم  1.5 قاشق سوپ خوری
    رنگ قرمز و سبز خوراکی   به مقدار لازم
    خامه فرم گرفته   به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ۱- آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید

    ۲- فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.

    ۳- هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ  و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    ۴- در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید. 

    ۵- سفیده‌ها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود. 

    ۶- سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند

    ۷- آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر

    ۸- مواد را در یک ظرف کاسه‌ای شکل که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.

    ۹- به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    ۱۰- بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.

    ۱۱- خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خط‌های روی
     هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید.