⭕️1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
⭕️2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.
⭕️3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
⭕️4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
⭕️5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
⭕️6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
⭕️7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
⭕️8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.
🔴نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
🔴نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
🔴نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست