بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاستیل های اناری

  • بازدید: 308
پاستیل های اناری

پاستیل های اناری

پاستیل های اناری

  1. مواد لازم:

    ▪️شکر      یک دوم پیمانه
    ▪️گلوکز مایع     یک چهارم پیمانه
    ▪️پودر ژلاتین     یک چهارم پیمانه
    ▪️آب میوه طبیعی (آب انار)   ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه )


    طرز تهیه:

    ⭕️1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.

    ⭕️2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.

    ⭕️3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.

    ⭕️4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.

    ⭕️5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.

    ⭕️6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.

    ⭕️7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

    ⭕️8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

    🔴نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.

    🔴نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.

    🔴نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست