بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه باواریا لیمو و ژله

  • بازدید: 253
باواریا لیمو و ژله

باواریا لیمو و ژله

باواریا لیمو و ژله

  1. مواد لازم:

    ▪️زرده تخم مرغ 3 عدد
    ▪️شیر دو سوم لیوان
    ▪️آبلیموی تازه یک سوم لیوان
    ▪️خامه زده شده 300 میلی لیتر
    ▪️شکر یک دوم لیوان
    ▪️رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری
    ▪️پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
    ▪️رنگ سبز خوراکی به میزان لازم


    لایه ژله ای:

     

    ▫️پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
    ▫️آب یک سوم لیوان
    ▫️آبلیموی تازه یک چهارم لیوان
    ▫️شکر یک چهارم لیوان


    طرز تهیه:

    ⭕️زرده تخم مرغ را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم دراید شیر را جداگانه بجوشیانید و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید مخلوط به دست آمده را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی پخته شود ولی به جوش نیاید سپس از روی حرارت بردارید 

    ⭕️یک چهارم آبلیموی تازه و پوست لیمو را به آن اضافه کنید ژلاتین را روی باقیمانده آبلیمو بپاشید و روی بخار آب قرار دهیدتا حل شود بعد به مخلوط فوق بیفزائید مخلوط را در یخچال قرار دهید  تا به غلظت سفیده تخم مرغ دراید .

    ⭕️سپس خامه زده شده را با آن مخلوط کنید و رنگ خوراکی را به مواد بزنید و در ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد برای لایه ژله ای ژلاتین را روی آبلیموبپاشید روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود سپس ژلاتین حل شده و رنگ خوراکی را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس آنرا روی کرم بسته شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد در آخر با خامه زده شده و رنده پوست لیمودسر را تزئین کنید