بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کاپوچینو

  • بازدید: 102
کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم‌مرغ 3 عدد
    ▫️شكر قهوه‌ای  50 گرم
    ▫️قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري
    ▫️آب جوش 80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)
    ▫️شكلات تلخ (آبكرده)  350 گرم
    ▫️خامه صبحانه 115 گرم
    ▫️آرد 125 گرم
    ▫️بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
    ▫️پودر كاكائو  2 قاشق سوپخوري
    ▫️خامه فرم گرفته  300 گرم
    ▫️بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم
    ▫️ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه


    طرز تهیه:

    ⭕️1-فر را با دماي  180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.

    ⭕️2-سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.

    ⭕️3-كنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.

    ⭕️4-اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد.

    ⭕️5-حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد