بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر ژلاتینی آلبالو

  • بازدید: 111
دسر ژلاتینی آلبالو

دسر ژلاتینی آلبالو

دسر ژلاتینی آلبالو

  1. مواد لازم برای 12 نفر:

    ▫️آلبالو   ۱ کیلوگرم
    ▫️شکر   ۲۱ گرم
    ▫️پودر ژلاتین   ۳ قاشق سوپ خوری
    ▫️آب   ۵۰۰ میلی لیتر
    ▫️خامه‏ قنادی  ۳۰۰ گرم
    ▫️وانیل‏   ۱ قاشق مربا خوری


    طرز تهیه:

    ⭕️۱- آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم.

    ⭕️۲- شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. 

    ⭕️۳- پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. 

    ⭕️۴- بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش 1/5 لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. 

    ⭕️۵-  دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم.