بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر برنج پرتقالی

  • بازدید: 104
دسر برنج پرتقالی

دسر برنج پرتقالی

دسر برنج پرتقالی

  1. مواد لازم:

    ▪️ برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
    ▪️ آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
    ▪️ نمک : مقداری
    ▪️شیر : 500 میلی لیتر
    ▪️ غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
    ▪️ ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
    ▪️ شکر : 200 گرم
    ▪️خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
    ▪️ کره : 2 قاشق غذاخوری
    ▪️پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
    ▪️ مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
     ▪️شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
    ▪️ زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری


    طرز تهیه:

    ⭕️1. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید , کف روی آن را بگیرید . حرارت را کم نمایید تا برنج حدود 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود .

    ⭕️2. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و 30 دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .

    ⭕️3. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .

    ⭕️4. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .

    ⭕️5. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود 1 دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . 225 میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .

    ⭕️6. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید