مواد لازم:
▫️ارد سفید ۵۰۰ گرم
▫️کره ۲۵۰ گرم (حتما در دمای اتاق باشد)
▫️زرده تخم مرغ یک عدد
▫️شیر نصف لیوان
▫️پودر قند دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
⭕️ارد را در ظرف گودی میریزیم زرده را باشیرو پودر قند مخلوط کرده میان ارد ریخته هم میزنیم تا ارد مرطوب شود.کره را تکه تکه کرده با ارد مخلوط میکنیم تا کره کاملا جذب ارد شده خمیر لطیف و چسبنده شود.خمیر را زیاد مالش ندهید روغن میاندازد. روی خمیر را پوشانده دو تا سه ساعت استراحت بدهید.
⭕️سطح صافی را ارد پاشیده خمیر را با وردنه باز کنید روی قالب تارت قرار دهید و اضافه های خمیر را جدا کنید کناره ها را با چنگال به سطح قالب بچسبانید و با چنگال سطح خمیر را سوراخ سوراخ کنید در حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.
⭕️میتوانید داخل آلومینیوم برنج ریخته داخل قالب در حین پخت قرار دهید تا زیادی پف نکند.
طرز تهیه کرم پنیر خامه ای:
⭕️۲۵۰ گرم پنیر خامه ای را با یک دوم پیمانه شکر نرم نرمک هم بزنید تا پنیر نرم و یکدست شود سپس یک پیمانه خامه صبحانه اضافه کنید و با همزن برقی با دور کند هم بزنید تا کرم یکدست شود کرم را در قیف ریخته داخل تارت سرد شده ریخته و روی ان را با برشهای توت فرنگی بپوشانید.