بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر سه لایه انار

  • بازدید: 163
دسر سه لایه انار

دسر سه لایه انار

دسر سه لایه انار

  1. مواد لازم براى لايه زيرين و ميانى:

    ▫️خامه  دو پيمانه 
    ▫️پودر قند  يك تا يك و نيم پيمانه
    ▫️پنير ماسكارپونه  350 گرم
    ▫️وانيل  يك دوم قاشق چايخورى
    ▫️پودر ژله انار  يك بسته
    ▫️آب انار طبيعى  يك پيمانه 
    ▫️آب جوش  سه چهارم پيمانه
    ▫️دانه انار  يك پيمانه


    مواد لازم لايه رويی:

    ▪️پودر ژله انار  يك بسته
    ▪️آب جوش  يك پيمانه 
    ▪️آب انار طبيعى  يك پيمانه
    ▪️دانه انار  مقدارى براى تزيين


    طرز تهيه لايه زيرين و ميانى:

     

    ⭕️پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط كرده و اجازه دهيد كاملا حل شود سپس آب انار را اضافه كرده و كنار بگذاريد.

    ⭕️خامه را با پودر قند با همزن برقى بزنيد تا فرم بگيرد سپس پنيرخامه اى و وانيل را اضافه كرده و بزنيد.

    ⭕️نيمى از مواد خامه اى را به عنوان لايه زيرين داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا نيم بند شود. مابقى مواد را با ژله اى كه آماده كرده بوديد مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا يكدست شود سپس دانه هاى انار را اضافه كرده مخلوط كنيد و به عنوان لايه ميانى  داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و مجددا به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
     


    طرز تهیه لايه رويی:

     

    ⭕️پودر ژله را با آب جوش مخلوط كرده و كاملا حل كنيد سپس آب انار را اضافه كرده و مواد را به عنوان لايه آخر داخل ظروف سرو تقسيم كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود و در آخر با دانه انار تزيين كنيد.