مواد لازم براى لايه زيرين و ميانى:
▫️خامه دو پيمانه
▫️پودر قند يك تا يك و نيم پيمانه
▫️پنير ماسكارپونه 350 گرم
▫️وانيل يك دوم قاشق چايخورى
▫️پودر ژله انار يك بسته
▫️آب انار طبيعى يك پيمانه
▫️آب جوش سه چهارم پيمانه
▫️دانه انار يك پيمانه
مواد لازم لايه رويی:
▪️پودر ژله انار يك بسته
▪️آب جوش يك پيمانه
▪️آب انار طبيعى يك پيمانه
▪️دانه انار مقدارى براى تزيين
طرز تهيه لايه زيرين و ميانى:
⭕️پودر ژله انار و آب جوش را مخلوط كرده و اجازه دهيد كاملا حل شود سپس آب انار را اضافه كرده و كنار بگذاريد.
⭕️خامه را با پودر قند با همزن برقى بزنيد تا فرم بگيرد سپس پنيرخامه اى و وانيل را اضافه كرده و بزنيد.
⭕️نيمى از مواد خامه اى را به عنوان لايه زيرين داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا نيم بند شود. مابقى مواد را با ژله اى كه آماده كرده بوديد مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا يكدست شود سپس دانه هاى انار را اضافه كرده مخلوط كنيد و به عنوان لايه ميانى داخل ظرف هاى سرو تقسيم كنيد و مجددا به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
طرز تهیه لايه رويی:
⭕️پودر ژله را با آب جوش مخلوط كرده و كاملا حل كنيد سپس آب انار را اضافه كرده و مواد را به عنوان لايه آخر داخل ظروف سرو تقسيم كنيد و داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود و در آخر با دانه انار تزيين كنيد.