مواد لازم:
▫️خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)
▫️یک شیشه نوتلا
▫️۱ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
⭕️ 1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
⭕️2- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.
⭕️3- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.
⭕️4- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.
⭕️5- آنها را روی هم بچینید.
⭕️6- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.
⭕️ 7-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.
⭕️ 8-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.
⭕️9- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.
⭕️10- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.
⭕️11-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
⭕️12- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود