بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک ستاره ای نوتلا

  • بازدید: 135
کیک ستاره ای نوتلا

کیک ستاره ای نوتلا

کیک ستاره ای نوتلا

  1. مواد لازم:

    ▫️خمیر آماده کروسان (مجموعا یک کیلوگرم)
        ▫️یک شیشه نوتلا
        ▫️۱ عدد تخم مرغ


    طرز تهیه:

    ⭕️ 1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
     
    ⭕️2- خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید.
     
    ⭕️3- یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید.
     
    ⭕️4- این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید تا چندین لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید.
     
    ⭕️5- آنها را روی هم بچینید.
      
    ⭕️6- توجه داشته باشید که روی لایه آخر خمیر نباید شکلات بمالید.
     
    ⭕️ 7-برای یک اندازه بودن خمیرها، در آخر دوباره با استفاده از قالب یا یک بشقاب، آنها را برش زده و خمیرهای اضافی را جدا کنید.
     
    ⭕️ 8-در مرکز دایره یک استکان گذاشته و به صورت بعلاوه، خمیر را برش بزنید. سپس یک ضربدر روی آن بزنید. مثلث های به دست آمده را نیز از وسط دو نیم کنید.
     
    ⭕️9- لیوان را بردارید، خمیرها را دوتا دوتا و برعکس هم بچرخانید تا لایه های درونی آنها دیده شود. همین کار را با بقیه برش ها انجام دهید.
     
    ⭕️10- تخم مرغ را درون یک پیاله هم زده و با کمی آب رقیق کنید.
     
    ⭕️11-با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید.
     
    ⭕️12- آن را به مدت ۲۸ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا طلایی و پخته شود