⭕️1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.
⭕️2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد.
⭕️3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.
⭕️4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.
⭕️5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.
⭕️6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید