بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر زرده تخم مرغ

  • بازدید: 104
دسر زرده تخم مرغ

دسر زرده تخم مرغ

دسر زرده تخم مرغ

  1. مواد لازم:

    ▫️ زرده تخم مرغ : 5 عدد
    ▫️شکر دانه ریز : 100 گرم
    ▫️ آب انگور سفید : 150 میلی لیتر
    ▫️ بیسکویت بادامی جهت سرو : مقداری


    طرز تهیه:

    ⭕️1. زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید.

    ⭕️2. شکر دانه ریز را به زرده ها اضافه نمایید. مواد را خوب بزنید تا غلیظ و کرم رنگ شوند و حجم آن ها دو برابر گردد.

    ⭕️3. کاسه حاوی زرده و شکر را روی قابلمه ای از آب در حال جوش قرار دهید.

    ⭕️4. آب انگور را به مخلوط اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط کفدار و گرم شود. این مرحله از تهیه دسر ممکن است حدود 10 دقیقه طول بکشد.

    ⭕️5. کرم آماده شده که باید به صورت یک مایه کفدار و با رنگ روشن باشد را داخل 4 لیوان بریزید.

    ⭕️6. در صورت تمایل , این کرم را داغ و با میوه تازه یا بیسکویت بادامی سرو نمایید