بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت لقمه ای حلوا

  • بازدید: 144
تارت لقمه ای حلوا

تارت لقمه ای حلوا

تارت لقمه ای حلوا

  1. مواد لازم:

    ▫️250 گرم آرد سفيد
    ▫️60گرم كره
    ▫️1 عدد زرده تخم‌مرغ
    ▫️3 ق س ماست
    ▫️كمي نمك
    ▫️پسته وبادام برای تزیین


    طرز تهیه:

    ⭕️1. كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم  در كاسه‌اي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن مي‌افتد.

    ⭕️2. ماست و زرده تخم مرغ را هم كم‌كم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.

    ⭕️خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

    ⭕️3. بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شده‌اي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتي‌متر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارت‌هاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.

    ⭕️4. فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالب‌ها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نان‌ها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب  جدا مي‌شوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نان‌ها پر كرده و با خلال‌هاي پسته و بادام تزئين كنيد