بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر مرنگ

  • بازدید: 266
دسر مرنگ

دسر مرنگ

دسر مرنگ

  1. مواد لازم:

    ▪️سفیده تخم‌مرغ: 3 عدد
       ▪️پودر کرم تار تار: یک‌دوم قاشق چایخوری
       ▪️پودر شکر: 175 گرم
       ▪️رنگ و اسانس دلخواه: به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ⭕️1. سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا فومی‌شکل شود. سپس پودر شكر را به آرامی روی آن می‌پاشیم تا كاملا سفت شود. 

    ⭕️2. می‌توانیم برای اینکه سفیده سفت‌تر شود، یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر کرم تارتار با پودر شکر مخلوط کنیم. در نهایت رنگ و اسانس دلخواه را به مرنگ اضافه کرده و با ماسوره شکوفه به اندازه هر بار یک گردو روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌گذاریم. 

    ⭕️3. سپس 45 تا 50 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 150 درجه  سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. برای تزیین می‌توانیم قبل از پخت روی مرنگ‌ها مروارید خوراکی بریزیم