بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر موز و عسل

  • بازدید: 262
دسر موز و عسل

دسر موز و عسل

دسر موز و عسل

  1. مواد لازم:

    ▫️  موز: 2 عدد
    ▫️   شیرعسلی: 4/1 پیمانه
    ▫️   خامه صبحانه: 3 قاشق سوپخوری
    ▫️   کیک ساده پودر شده و خرد شده: 2/1 پیمانه
    ▫️   رنگ زرد: 1 قطره
    ▫️   بریلوی شفاف: به میزان لازم
    ▫️   اسانس موز: یک قطره
    ▫️   پنیر ماسکارپونه: 50 گرم


    طرز تهیه:

    ⭕️1. قوطی شیرعسلی‌ها را به صورت در بسته  به مدت 10 ساعت درون یک قابلمه حاوی آب بگذارید تا بجوشد و رنگ شیرعسلی‌ها کاراملی شود، سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 

    ⭕️2. موزها را له کنید و به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه، پنیر ماسکارپونه، اسانس موز به دلخواه و رنگ زرد با همزن بزنید تا یکدست شود. 

    ⭕️3. لیوان‌های کوچک دسری را برداشته کف آن را به اندازه 1/3 لیوان کیک ساده شکلاتی یا وانیلی پودر کنید و بریزید، سپس مایه باناناهانی میلک را ریخته و مجددا از بریلوی  شفاف روی کرم ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید. 

    ⭕️4. درصورت دلخواه می‌توانید از رنگ زرد برای بریلو نیز استفاده کنید. بریلو باعث می‌شود کرم باناناهانی کدر و سیاه نشود. 

    🔴نکته: بریلوی شفاف را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید