بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر میوه ای بادامی

  • بازدید: 241
دسر میوه ای بادامی

دسر میوه ای بادامی

دسر میوه ای بادامی

  1. مواد لازم:

    ▫️بیسکویت بادامی آمارتی : 8 عدد
     ▫️شیر نارگیل : 4 قاشق غذاخوری
     ▫️تمشک : 225 گرم
     ▫️ماست شیرین : 300 میلی لیتر
     ▫️اسانس بادام : 1 قاشق چای خوری
     ▫️خامه کم چرب : 300 میلی لیتر
     ▫️بادام پرک تفت داده شده : 15 گرم
     ▫️پودر کاکائو : 1 قاشق چای خوری
     
     


    طرز تهیه:

    ⭕️1. بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچک خرد نمایید .

    ⭕️2. بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین 4 لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید . شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند .

    ⭕️3. روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید . سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .

    ⭕️4. ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید . سپس آن را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .

    ⭕️5. قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .

    ⭕️6. روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .

    ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

    🍽دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود . اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید . به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند