بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

  • بازدید: 128
کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی خیس

  1. مواد لازم -طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

    مواد لازم

    شکر 1 لیوان

    آرد سفید 1 لیوان

    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    تخم مرغ 1 عدد

    روغن مایع 1/6 لیوان

    قهوه دم کرده 1/3 لیوان

    خامه 3 قاشق غذاخوری

    کره 50 گرم

    پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری 

    گردو خرد شده مقداری

    اسانس وانیل چند قطره

     

    طرز تهیه : 

    ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).

    قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

     

    مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

    گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.

     

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.