مواد لازم:
▫️گیلاس خردشده درصورت تمایل ۲۵۰ گرم
▫️ژلاتین در کمی اب حل شود ۶ گرم
▫️بیسکویت پودر شده ۱۰۰ گرم
▫️لیموی آب گرفته شده ۱ عدد
▫️کره ذوب شده ۲ قاشق غذا خوری
▫️شکر ۲ قاشق غذا خوری
▫️مربای گیلاس ۳ قاشق غذا خوری
▫️شیر ۲۱۰ گرم
▫️پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
▫️ماست شیرین ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱- بیسکویت را با کره ذوب شده، شکر،آبلیمو را با هم در ظرفی مخلوط کرده تا نرم شود.
۲- با نوک انگشتان ترکیب را با هم مخلوط کنید.از خمیر بیسکویتی در انتهای لیوانها و یا ظروف آماده شده برای سرو بریزید.
۳- بعد ازنرم شدن ژلاتین درآب گرم با آب لیمو و شیر و وانیل مخلوط کنید.
۴- بعد پنیرو ماست را زده وبا مواد آماده شده ژلاتین مخلوط کرده روی بیسکویت ها در ظروف بریزید.
۵- به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته ودر هنگام سرو کردن گیلاس خرد شده را با مربا روی مواد ریخته وسروکنید