بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارتلت خرمالو

  • بازدید: 232
تارتلت خرمالو

تارتلت خرمالو

تارتلت خرمالو

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد (الک شده): 185 گرم
    ▫️پودر قند: 55 گرم
    ▫️کره: 125 گرم + به میزان لازم
    ▫️زرده تخم مرغ: 1 عدد
    ▫️آب لیمو ترش: 1 ق س
    ▫️خرمالو (ورقه ای شده): 700 گرم
    ▫️شکر: 1 ق س
    ▫️پودر ژلاتین: 1 ق س
    ▫️خامه فرم گرفته: به میزان لازم
     
     


    طرز تهیه:

    🔸1-    آرد و پودر قند را درون ظرفی ریخته و 125 گرم کره (سرد) را به آن بیفزایید و با نوک انگشت مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و به وسیله دست ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود. خمیر آماده شده را داخل کاسه ای قرار داده و با استفاده از دستمالی روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
     
    🔸2-    با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، به ضخامت 4 میلی متر پهن کنید.
     
    🔸3-    مقداری کره (ذوب شده) را با استفاده از قلم مویی به قالب های کوچک کنگره دار مخصوص پای بمالید. از خمیر به اندازه قالب برش زده و داخل آن بگذارید و به وسیله دست آن را ثابت کنید. بعد با استفاده از چنگالی چند سوراخ داخل خمیر ایجاد کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و درون آن مقداری حبوبات بریزید (این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود).
     
    🔸4-    خمیر آماده شده را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج  کرده و حبوبات و کاغذ را بردارید. بعد 15 دقیقه دیگر در فر قرار داده و از فر خارج کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
     
    🔸5-    خامه فرم گرفته را داخل قیفی با سرماسوره شکوفه ریخته و داخل پای قیف بزنید. سپس خرمالو را روی آن بچینید.
     
    🔸6-    پودر ژلاتین را همواره با شکر داخل 1 پیمانه آب جوش ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش) حل کرده و با استفاده از قاشقی روی خرمالو ریخته تا براق به نظر آید