مواد لازم:
▪️آرد گندم یک و یک سوم لیوان
▪️روغن جامد نصف لیوان
▪️شیرعسلی یک قوطی (۳۸۷گرم)
▪️زعفران دم کرده ی غلیظ دوتا سه قاشق سوپ خوری
▪️هل ساییده ی نرم یک قاشق چایخوری
▪️گلاب یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
🔸آرد رو توی قابلمه میریزیم و روی شعله ی ملایم تفت می دیم تا رنگ اون کرم خیلی کم رنگ بشه و بوی خامی آرد گرفته بشه. اصلا لازم نیست که آرد کاملا رنگ عوض کنه. بعد آرد رو الک میکنیم تا گلوله نداشته باشه و دوباره به قابلمه برش میگردونیم.
🔸روغن رو اضافه میکنیم و تقریبا ده دقیقه ی دیگه هم تفت میدیم.
🔸سپس ازروی حرارت برداشته و هل و گلاب و شیرعسلی وزعفران رو اضافه میکنیم و خیلی سریع هم میزنیم تا حلوامون یکدست بشه.
🔸اگر خیلی شل بود خیلی کوتاه روی حرارت میگذاریم تا حلوا خودشو جمع کنه.
به همین سادگی حلوامون آماده شد ...اونو توی ظرف میریزیم و تزئینش میکنیم