بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

  • بازدید: 343
شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد  2پيمانه
    ▪️تخم مرغ  1عدد
    ▪️کره  100گرم
    ▪️پودر هل  يك دوم قاشق چايخوري
    ▪️شکر  2قاشق سوپخوري
    ▪️خامه  1قاشق غذاخوري
    ▪️بکینگ پودر  يك هشتم قاشق چايخوري


    مواد لازم برای رویه:

    ▫️عسل  يك دوم پيمانه
    ▫️بادام  يك پيمانه
    ▫️خامه  يك هشتم 
    ▫️كره  40گرم
    ▫️زعفران دم كرده  2قاشق سوپخوري


    طرز تهیه:

    🔸۱. كره نرم شده +شكر رو خوب هم ميزنيم تا با هم مخلوط و يكدست بشه.

    🔸2. پودر هل+تخم مرغ+خامه رو اضافه و هم ميزنيم تا با هم مخلوط بشن.

    🔸3. آرد+بكينگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد كم كم اضافه ميكنيم تا به صورت خمير دربياد.

    🔸4. با دست كمي خمير رو ورز ميديم بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت ميديم.

    🔸5. خمير رو در قالب مورد نظر به طور يكنواخت پهن و با چنگال سوراخ میکنیم حالا قالب رو در طبقه وسط فر قرار ميديم با دماي170درجه سانتي گراد به مدت 10دقيقه تا زمانيكه دور خمير طلايي بشه. 

    🔸6. براي رويه شيريني تموم مواد رو با هم مخلوط ميكنيم بعد ميذاريم روي حرارت به مدت 5تا۶دقيقه بجوشه. 

    🔸7. بعد مواد رو روي خمير ميريزيم و دوباره در فر قرار ميديم اينبار در طبقه بالاي فر يا دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20تا25دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه.

    🔸8. بعد از سرد شدن به شكل مربع برش ميزنيم.

    نکته:
    🛑۱. آرد رو الک کنید.

    🛑۲. یکربع قبل فر رو روشن کنید.

    🛑۳. اگه بعد از پخت  روی شیرینی رو خواستین تیره تر بشه گریل رو روشن کنید.