مواد لازم:
▫️پودر شکر ۸۰ گرم
▫️آرد نخودچی ۱ پیمانه
▫️آرد به مقدار لازم
▫️کره ۱۵۰گرم
▫️بیکینگ پودر ۱ ق.م
▫️شکلات آب کرده و پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
⭕️کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا سبک شود.
سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را اضافه کرده ورز داده و خمیر لطیفی بدست آورید سپس در مشما فریزر گذاشته و بمدت ۸ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید سپس در فر بمدت تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۵درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد.
⭕️بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کرده با شکلات آبشده و پودر پسته تزیین کنید .
نوش جان