بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی تالیستون

  • بازدید: 170
شیرینی تالیستون

شیرینی تالیستون

شیرینی تالیستون

  1. مواد لازم:

    ▫️پودر شکر ۸۰ گرم
    ▫️آرد نخودچی ۱ پیمانه
    ▫️آرد  به مقدار لازم
    ▫️کره  ۱۵۰گرم
    ▫️بیکینگ پودر ۱ ق.م 
    ▫️شکلات آب کرده و پسته برای تزیین به مقدار لازم 
     


    طرز تهیه:

    ⭕️کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا سبک شود.
    سپس کم کم آرد ها و بیکینگ پودر را اضافه کرده ورز داده و خمیر لطیفی بدست آورید سپس در مشما فریزر گذاشته و بمدت ۸ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید بعداز این مدت از خمیر به اندازه یک فندق درشت برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بچینید سپس در فر بمدت تقریبا ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۵درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزد.

    ⭕️بعد از پخت اجازه دهید شیرینی خنک شود سپس از سینی جدا کرده با شکلات آبشده و پودر پسته تزیین کنید .
    نوش جان