🔸۱- اول به مایه بیسکوئیت نیاز داریم:
🔸۲- اول شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن تر شه و کمی پف کنه،
🔸۳- تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم
🔸۴- آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه
🔸۵- خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میذاریم
🔸۶- فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نباتهای رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن)
🔸۷- برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم، مثل شکل زیر برش میزنیم و قسمت کوچکتر رو با احتیاط خارج میکنیم
🔸۸- خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پرمیکنیم، سعی میکنیم زیاد به لبه های خمیر نچسبه
🔸۹- بعد از آماده شدن تمام شیرینی ها سینی رو داخل فر میذاریم و حدود 7-8 دقیقه میپزیم تا آب نباتها هم ذوب بشن و کل حفره رو پرکنن
🔸۱۰- (تا جایی که بیسکوئیت ها کاملا سرد نشدن از قالب جداشون نکنین!)و بعد هم به دلخواه تزئین کنین
🔸این یه مدل بیسکوئیت فانتزی هستش و علاوه بر خوشمزه بودن، زیبا هم هست و میتونین توی مهمونی ها و مناسبت ها مطابق سلیقه تون ازش استفاده کنید