بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت شیشه ای

  • بازدید: 116
بیسکوییت شیشه ای

بیسکوییت شیشه ای

بیسکوییت شیشه ای

  1. مواد لازم:

    ▪️آب نبات رنگی خرد شده به مقدار لازم
    ▪️کره ۱۵۰ گرم
    ▪️شکر ۱ پیمانه
    ▪️تخم مرغ ۱ عدد
    ▪️وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    ▪️آرد 2.5 پیمانه
     


    طرز تهیه:

    🔸۱- اول به مایه بیسکوئیت نیاز داریم:

    🔸۲- اول شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن تر شه و کمی پف کنه،

    🔸۳- تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم

    🔸۴- آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه

    🔸۵- خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میذاریم

    🔸۶- فر رو با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نباتهای رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن)

    🔸۷- برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم، مثل شکل زیر برش میزنیم و قسمت کوچکتر رو با احتیاط خارج میکنیم

    🔸۸- خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پرمیکنیم، سعی میکنیم زیاد به لبه های خمیر نچسبه

    🔸۹- بعد از آماده شدن تمام شیرینی ها سینی رو داخل فر میذاریم و حدود 7-8 دقیقه میپزیم تا آب نباتها هم ذوب بشن و کل حفره رو پرکنن

    🔸۱۰- (تا جایی که بیسکوئیت ها کاملا سرد نشدن از قالب جداشون نکنین!)و بعد هم به دلخواه تزئین کنین

    🔸این یه مدل بیسکوئیت فانتزی هستش و علاوه بر خوشمزه بودن، زیبا هم هست و میتونین توی مهمونی ها و مناسبت ها مطابق سلیقه تون ازش استفاده کنید