بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی عسلی گردویی

  • بازدید: 261
شیرینی عسلی گردویی

شیرینی عسلی گردویی

شیرینی عسلی گردویی

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد برنج: 1پیمانه 
    ▪️پودر هل: 1 قاشق چایخوری
    ▪️پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری 
    ▪️کره ذوب شده: 50گرم
    ▪️پودر گردو: یک دوم پیمانه 
    ▪️زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
    ▪️عسل: به میزان لازم


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل رو با هم مخلوط کرده بعد زعفرون حل شده  و کره ذوب شده رو ریخته و پودر گردو رو اضافه كنيد و کمی هم عسل. حالا مواد رو مخلوط کرده و کم کم عسل رو اضافه كنيد تا به صورت خمیر لطیفی در بياد حالا خمیر رو در کیسه نایلون  برای 30 دقیقه در يخچال استراحت بدين 

    🔸در مرحله ي بعد خمیر رو بین دو لایه نایلون باز کنيد با قطر نيم سانت سپس خمیر رو قالب زده و روشون رو با پودر پسته تزيين كنيد و در سيني فر چيده و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ به مدت ٥ تا ٨ دقيقه بپزيد مراقب باشيد كه اين نوع شيريني زود خشك ميشه و ميسوزه 

    🔸نبايد زياد تو فر بمونه همين كه ديديد زيرش كمي داره تغيير رنگ ميده از فر خارج كرده و بذاريد كاملا سرد بشه بعد از سيني جدا كنيد و در ظرف چيده و نوش جان كنيد 

    🔸اين شيريني بافت بيسكوئيتي داره البته بگم كه اين شيريني رو ميتونيد بدون اينكه داخل فر بذاريد و بپزيد ميل كنيد بستگي به ذائقتون داره اگر بافت بيسكوييتي دوست نداريد و ميخوايد شيرينيتون نرم باشه بعد از قالب زدن ميتونيد ميل كنيد