🔸ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل رو با هم مخلوط کرده بعد زعفرون حل شده و کره ذوب شده رو ریخته و پودر گردو رو اضافه كنيد و کمی هم عسل. حالا مواد رو مخلوط کرده و کم کم عسل رو اضافه كنيد تا به صورت خمیر لطیفی در بياد حالا خمیر رو در کیسه نایلون برای 30 دقیقه در يخچال استراحت بدين
🔸در مرحله ي بعد خمیر رو بین دو لایه نایلون باز کنيد با قطر نيم سانت سپس خمیر رو قالب زده و روشون رو با پودر پسته تزيين كنيد و در سيني فر چيده و در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٠ به مدت ٥ تا ٨ دقيقه بپزيد مراقب باشيد كه اين نوع شيريني زود خشك ميشه و ميسوزه
🔸نبايد زياد تو فر بمونه همين كه ديديد زيرش كمي داره تغيير رنگ ميده از فر خارج كرده و بذاريد كاملا سرد بشه بعد از سيني جدا كنيد و در ظرف چيده و نوش جان كنيد
🔸اين شيريني بافت بيسكوئيتي داره البته بگم كه اين شيريني رو ميتونيد بدون اينكه داخل فر بذاريد و بپزيد ميل كنيد بستگي به ذائقتون داره اگر بافت بيسكوييتي دوست نداريد و ميخوايد شيرينيتون نرم باشه بعد از قالب زدن ميتونيد ميل كنيد