بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه ساوارین مربایی

  • بازدید: 297
ساوارین مربایی

ساوارین مربایی

ساوارین مربایی

  1. مواد لازم:

    ▫️کره یا مارگارین : 130 گرم 
    ▫️پودر شکر :50 گرم
    ▫️زرده تخم مرغ : يك عدد
    ▫️وانیل : 1/4 ق چ
    ▫️رنده پوست پرتقال : يك ق چ
    ▫️نشاسته ذرت : 30 گرم
    ▫️پودر کاستار 30 گرم
    ▫️آرد : تقريبا  160 گرم
    ▫️کنجد و مارمالاد یا ژله بریلو به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸قالب ميني ساوارين هم لازمه 
    کره یا مارگارین را همراه پودر شکر با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود.سپس زرده و وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و در آخر نشاسته ، کاستارد و آرد را اضافه كرده ممكنه همه آرد استفاده نشه خمير بايد خيلي لطيف باشه اگه خميرتونو يك ساعتي توي نايلون و داخل بخچال استراحت بديد بهتره اما بدون استراحتم مشگلي پيش نمياد 

    🔸از خمیر آماده به اندازه  يك فندق درست برداشته در کنجد می غلتانیم و در قالب چرب شده  و كنجد پاشيده شده مینی ساوارین پرس می کنیم و دوباره قالب را براي نيم ساعت بزاريد يخچال بعد داخل فر

    🔸قالب پر نشه جا براي پفش بزاريددر فر گرم شده با درجه 180 و به مدت 15دقیقه قرار می دهیم.بعد از پخت وخارج کردن از قالب آن را با مارمالاد یا بریلو پر می کنیم.
    .
    🔴نكته : لطفا لطفا بزاريد كامل شيريني سرد بشه بعد از قالب جدا كنيد چون شيريني خيلي ترده و خورد ميشه 

    🔴نكته 2: قالب ميني ساوارين مثل قالب شكلاته فقط بزرگتر و ميان تهي

    🔴نكته 3 : براي روي شيريني از نوتلا ، انواع مارمالاد ، كرم كنجد و ...... من از بريلو استفاده كردم

    🔴نكته 4 : اين شيريني تا يكماه توي ظرف در دار و داخل يخچال ماندگاري داره به شرطي كه مارمالاد يا هر مغزي ديگه اي كه ميخواين روش بريزيد موقع پذيرايي اضافه كنيد