🔸قالب ميني ساوارين هم لازمه
کره یا مارگارین را همراه پودر شکر با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود.سپس زرده و وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و در آخر نشاسته ، کاستارد و آرد را اضافه كرده ممكنه همه آرد استفاده نشه خمير بايد خيلي لطيف باشه اگه خميرتونو يك ساعتي توي نايلون و داخل بخچال استراحت بديد بهتره اما بدون استراحتم مشگلي پيش نمياد
🔸از خمیر آماده به اندازه يك فندق درست برداشته در کنجد می غلتانیم و در قالب چرب شده و كنجد پاشيده شده مینی ساوارین پرس می کنیم و دوباره قالب را براي نيم ساعت بزاريد يخچال بعد داخل فر
🔸قالب پر نشه جا براي پفش بزاريددر فر گرم شده با درجه 180 و به مدت 15دقیقه قرار می دهیم.بعد از پخت وخارج کردن از قالب آن را با مارمالاد یا بریلو پر می کنیم.
.
🔴نكته : لطفا لطفا بزاريد كامل شيريني سرد بشه بعد از قالب جدا كنيد چون شيريني خيلي ترده و خورد ميشه
🔴نكته 2: قالب ميني ساوارين مثل قالب شكلاته فقط بزرگتر و ميان تهي
🔴نكته 3 : براي روي شيريني از نوتلا ، انواع مارمالاد ، كرم كنجد و ...... من از بريلو استفاده كردم
🔴نكته 4 : اين شيريني تا يكماه توي ظرف در دار و داخل يخچال ماندگاري داره به شرطي كه مارمالاد يا هر مغزي ديگه اي كه ميخواين روش بريزيد موقع پذيرايي اضافه كنيد