مواد لازم:
▪️نشاسته گل: ١ پيمانه
▪️شكر: ١/٥ پيمانه
▪️آب: ٢ پيمانه
▪️پودر ژلاتين: ٢ قاشق مرباخورى
▪️آبليمو: ١ قاشق چاى خورى
▪️كره: ١ قاشق غذا خورى
▪️اسانس، گلاب و رنگ خوراكى به ميزان لازم
▪️پودرقند یا پودر نشاسته ذرت: مقدارى
طرز تهیه:
🔸اول ١ پيمانه از آب رو با نشاسته مخلوط کردم، ٥ تا ١٠دقيقه صبر كردم، بعد صافش كردم تا يه دست بشه. بعد ١ پيمانه آب باقي مانده رو روی حرات گذاشتم تا بجوشه، شکر و پودر ژلاتین( پودر ژلاتين رو با كمى آب آماده كرده بودم) به آب درحال جوشیدن اضافه كردم و هم زدم تا شكر كاملا حل بشه،
🔸بعد آبليمو و بعدش مخلوط آب و نشاسته رو اضافه كردم، کره و گلاب رو هم اضافه كردم(به جاى گلاب ميتونيد از اسانس و رنگ خوراكى استفاده كنيد بستگى به سليقه ى خودتون داره ميتونيد مواد رو چند قسمت كنيد و چند رنگ درست كنيد) ،مواد رو روى حرارت ملايم تا حدى هم زدم كه وسط قابلمه جمع بشه بعد از روى حرارت برداشتم و داخل سینی ريختم (سينى بايد کمی ارتفاع داشته باشه و داخلش رو خوب آرد پاشى كنيد وگرنه ميچسبه)
🔸مواد رو داخل سينى ريختم و صاف كردم، به مدت ٣ ساعت داخل یخچال گذاشتم، بعد برش زدم، بعد از برش هم داخل مخلوط پودرقند وپودرنشاسته غلتوندم.