بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه راحت الحلقوم

  • بازدید: 355
راحت الحلقوم

راحت الحلقوم

راحت الحلقوم

  1. مواد لازم:

    ▪️نشاسته گل: ١ پيمانه
    ▪️شكر: ١/٥ پيمانه
    ▪️آب: ٢ پيمانه
    ▪️پودر ژلاتين: ٢ قاشق مرباخورى
    ▪️آبليمو: ١ قاشق چاى خورى
    ▪️كره: ١ قاشق غذا خورى
    ▪️اسانس، گلاب و رنگ خوراكى به ميزان لازم 
    ▪️پودرقند یا پودر نشاسته ذرت: مقدارى
     


    طرز تهیه:

    🔸اول ١ پيمانه از آب رو با نشاسته مخلوط کردم، ٥ تا ١٠دقيقه صبر كردم، بعد صافش كردم تا يه دست بشه. بعد ١ پيمانه آب باقي مانده رو روی حرات گذاشتم تا بجوشه، شکر و پودر ژلاتین( پودر ژلاتين رو با كمى آب آماده كرده بودم) به آب درحال جوشیدن اضافه كردم و هم زدم تا شكر كاملا حل بشه، 

    🔸بعد آبليمو و بعدش مخلوط آب و نشاسته رو اضافه كردم، کره و گلاب رو هم اضافه كردم(به جاى گلاب ميتونيد از اسانس و رنگ خوراكى استفاده كنيد بستگى به سليقه ى خودتون داره ميتونيد مواد رو چند قسمت كنيد و چند رنگ درست كنيد) ،مواد رو روى حرارت ملايم تا حدى هم زدم كه وسط قابلمه جمع بشه بعد از روى حرارت برداشتم و داخل سینی ريختم (سينى بايد کمی ارتفاع داشته باشه و داخلش رو خوب آرد پاشى كنيد وگرنه ميچسبه) 

    🔸مواد رو داخل سينى ريختم و صاف كردم، به مدت ٣ ساعت داخل یخچال گذاشتم، بعد برش زدم، بعد از برش هم داخل مخلوط پودرقند وپودرنشاسته غلتوندم.