بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاستانه کرابییسی

  • بازدید: 817
پاستانه کرابییسی

پاستانه کرابییسی

پاستانه کرابییسی

  1. مواد لازم:

    ▫️كره ٢٥٠ گرم 
    ▫️ارد ٤٥٠ گرم 
    ▫️پودر قند ١٢٠ گرم 
    ▫️وانيل ١/٢ ق م 
    ▫️نشاسته ٧٥ گرم 
    ▫️روغن مايع ٥٠ گرم 
     


    مواد لازم برای تزیین:

    ▪️شكلات تخته اى٢٠٠ گرم 
    ▪️پودر پسته و بادام و نارگيل هر كدام ٥٠ گرم 
     


    طرز تهیه:

    🔸كره و پودر قند و وانيل را ٥ دقيقه با همزن ميزنيم بعد روغن را ميريزيم  و ارد و نشاسته را مخلوط كرده و اضافه ميكنيم و  با دست مخلوط ميكنيم تا يك خمير منسجم و لطيفى بدست بياد بعد خمير را روى ميز كار گذاشته و از به اندازه يك پرتقال بر داشته و رول ميكنيم تا به صورت لوله اى به قطر ٢ سانت و طول ٣٠ سانت در بياريم 

    🔸بعد با چنگال از يك طرف تا انتها خط مياندازيم و به صورت اوريب به اندازه ٣ تا ٤ سانتى ميبريم و در سينى روى كاغذ ميچينيم و در فر ١٧٠ درجه ٢٠ دقيقه قرار ميدهيم . 

    🔸بعد از پخت از فر خارج كرده و بعد از سرد شدن نصف شيرينى را در شكلات ابكرده و بعد در پودر مغز فرو ميكنيم