🔸1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید. روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید.
🔸2. در یک کاسه بزرگ، تخممرغ و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی به مدت 4 دقیقه هم بزنید. به تدریج پودر قند را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا غلیظ و یکدست شوند.
🔸3. در یک کاسه کوچک، آرد و بیکینگپودر را با یکدیگر مخلوط کنید. حدود یکچهارم از مخلوط آرد را روی مخلوط تخممرغ بریزید و هم بزنید. دوباره همین کار را تکرار کنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس، کره را بیفزایید. مخلوط را درون قالب بریزید. آنها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
🔸4. سپس 1 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. آنها را از قالب خارج کنید و با خامه وانیلی سرو کنید.
🔸5. برای تهیه خامه وانیلی، ¼ دانه وانیل، نصف پیمانه کره آب شده، 3 پیمانه پودر قند، 3 قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.
🔸6. تخمهای دانه وانیل را خارج کنید. در یک کاسه بزرگ، دانهها و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی با سرعت زیاد حدود 30 ثانیه هم بزنید. به تدریج پودر قند را بیفزایید. شیر اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شوند. خامه آماده است
نکته: با این مقدار مواد می توانید تعداد 48 عدد کوکی تهیه نمایید.
نوش جان