بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مربایی فندق و بادام

  • بازدید: 147
شیرینی مربایی فندق و بادام

شیرینی مربایی فندق و بادام

شیرینی مربایی فندق و بادام

  1. مواد لازم:

    •    نصف پیمانه کره
    •    1.4 پیمانه پودر قند
    •    3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)
    •    1.4 قاشق چای‌خوری پودر وانیل
    •    1.8 قاشق چای‌خوری نمک
    •    یک پیمانه آرد
    •    3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

    🔸2.    در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

    🔸3.    آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

    🔸4.    مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

    🔸5.    فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

    🔸6.    روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

    🔸7.    به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

    🔸8.    با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.

    🔸9.    شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید