بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بلو ولوت پاپ کیک

  • بازدید: 149
بلو ولوت پاپ کیک

بلو ولوت پاپ کیک

بلو ولوت پاپ کیک

  1. مواد لازم:

    ▫️آرد: 150 گرم
       ▫️كره:  90 گرم
       ▫️شكر سفید:  90گرم
       ▫️تخم‌مرغ: دو عدد
       ▫️پنیر خامه‌ای: 60 گرم
       ▫️بادام خردشده: 50 گرم
       ▫️پودر بیسكویت: 50 گرم
       ▫️آب گرم: 125 میلی‌لیتر (نصف لیوان)
      ▫️بیکینگ‌پودر: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
      ▫️وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
      ▫️پودر كاكائو: یك قاشق چای‌خوری
      ▫️رنگ آبی خوراكی: به میزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. ابتدا شكر، كره و پنیرخامه‌ای را با یكدیگر مخلوط و داخل كاسه همزن می‌ریزیم و آنقدر هم می‌زنیم تا یكدست شده و كمی پف كنند. سپس وانیل و تخم‌مرغ‌ها را با بعد از 15 ثانیه اضافه كرده و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط و یكدست شوند. 

    🔸2. این كیك احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد. در مرحله بعدی آرد را با بیكینگ پودر، پودر بیسكویت، بادام و پودر كاكائو مخلوط كرده و نیمی از این مخلوط را به مواد اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم، رنگ و بقیه آرد را داخل مایه كیك ریخته و همه مواد را دو دقیقه با درجه كند همزن هم می‌زنیم تا یكدست شوند. 

    🔸3. این مایه را در قالب مخصوص پاپ كیك ریخته و 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، می‌پزیم. روی پاپ كیك‌ها را می‌توانیم با شكلات و انواع مغزهای مورد نظر یا ترافل و شكر‌های رنگی تزئین كنیم.