مواد لازم لایه زیرین:
▫️تخم مرغ (کوچک): 3 عدد
▫️شکر: یک دوم پیمانه
▫️پنیر کاتیج: 500 گرم
▫️خامه (فرم گرفته): 150 میلی لیتر
▫️نمک: به مقدار لازم
▫️کاستارد: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه توت فرنگی:
▪️توت فرنگی: 300 گرم
▪️خامه: 300 گرم
▪️شکر: یک سوم پیمانه
▪️آب لیمو سنگی: یک قاشق چای خوری
▪️آب جوش: 50 میلی لیتر
▪️پودر ژلاتین آمونیا: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه لایه زیرین:
🔸1. برای تهیه لایه زیرین ابتدا دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید. تخم مرغ ها، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
🔸2. پنیر کاتیج، خامه و کاستارد را اضافه و مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. این مخلوط را در یک قالب کمربندی پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
🔸3. فر را خاموش کرده و اجازه بدهید چیزکیک حدود 10 دقیقه در فر بماند و سپس آن را بیرون آورده تا کاملا خنک شود. با دقت روی قالب را با سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه لایه توت فرنگی:
🔸1. پودر ژلاتین را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود. توت فرنگی، خامه، شکر و آب لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
🔸2. ژلاتین حل شده را به پوره توت فرنگی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی لایه زیرین خنک شده در قالب بریزید و روی چیزکیک را با سلفون بپوشانید و حداقل چند ساعت (ترجیحا تمام شب) در یخچال قرار دهید