مواد لازم:
• كره: 150 گرم
• شكر ريز: 150 گرم
• بیكينگپودر: يك قاشق چايخوري
• رنده جوز هندي: يك قاشق چايخوري
• پنير خامهاي: 125 گرم
• تخممرغ: يك عدد
• آرد: 375 گرم
• مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم
طرز تهیه:
🔸1. كره، شكر، بیكينگپودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخممرغ را به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.
🔸2. خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.
🔸3. نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.
🔸4. سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
🔸5. شيرينيها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد