بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی مربایی

  • بازدید: 351
کوکی مربایی

کوکی مربایی

کوکی مربایی

  1. مواد لازم:

    •    كره: 150 گرم
    •    شكر ريز: 150 گرم
    •    بیكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
    •    رنده جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
    •    پنير خامه‌اي: 125 گرم
    •    تخم‌مرغ: يك عدد
    •    آرد: 375 گرم
    •    مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1.    كره، شكر، بیكينگ‌پودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخم‌مرغ را  به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.

    🔸2.     خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.

    🔸3.    نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.

    🔸4.    سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد بپزيد.

    🔸5.    شيريني‌ها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد