مواد لازم:
▪️آرد ۲۲۰ گرم
▪️کره ۸۰ گرم
▪️روغن محلی یا جامد ۶۰ گرم(یادرکل۱۴۰ گرم کره)
▪️پودرقند ۱۲۰ گرم
▪️تخم مرغ ۱عدد
▪️هل ۱ ق م
▪️وانیل نصف ق م
▪️اسانس هل ۵قطره
▪️پسته خورد شده ۱۲۰ گرم
طرز تهیه:
🔸پودر قند الک شده را با کره(و روغن البته میتونین روغن رو حذف کنین و کلا کره بریزین. روغن هم بایدکاملا جامد باشه)با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. هل وانیل و عصاره هل رو بهمراه تخم مرغ اضافه کنید ودوباره با همزن بزنید.
آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنین(همه ی آرد رو یکدفعه اضافه نکنین،به اندازه ای اضافه کنین ک خمیرحاصله بدست نچسبه)
نصف پسته رو اضافه کنین و مخلوط کنین.
🔸داخل سینی کاغذ روغنی بندازین از خمیر دایره هایی به اندازه دلخواه بردارین داخل پودرپسته بغلتونین و توسینی با فاصله بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قراربدین.