بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پسته ای

  • بازدید: 211
شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای

شیرینی پسته ای

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد ۲۲۰ گرم 
    ▪️کره ۸۰ گرم 
    ▪️روغن محلی یا جامد ۶۰ گرم(یادرکل۱۴۰ گرم کره)
    ▪️پودرقند ۱۲۰ گرم
    ▪️تخم مرغ ۱عدد 
    ▪️هل ۱ ق م 
    ▪️وانیل نصف ق م 
    ▪️اسانس هل ۵قطره 
    ▪️پسته خورد شده ۱۲۰ گرم 
     


    طرز تهیه:

    🔸پودر قند الک شده را با کره(و روغن البته میتونین روغن رو حذف کنین و کلا کره بریزین. روغن هم بایدکاملا جامد باشه)با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. هل وانیل و عصاره هل رو بهمراه تخم مرغ اضافه کنید ودوباره با همزن بزنید.
    آرد الک شده را آرام آرام اضافه کنین(همه ی آرد رو یکدفعه اضافه نکنین،به اندازه ای اضافه کنین ک خمیرحاصله بدست نچسبه)
    نصف پسته رو اضافه کنین و مخلوط کنین.

    🔸داخل سینی کاغذ روغنی بندازین از خمیر دایره هایی به اندازه دلخواه بردارین داخل پودرپسته بغلتونین و توسینی با فاصله بچینین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ دقیقه قراربدین.